Ο Verstappen κάνει «κόντρες» με το πιο γρήγορο drone του κόσμου - Ποιος κερδίζει (video)


Το μονοθέσιο του Ολλανδού μπήκε στο Silverstone και... τα έβαλε με το πιο γρήγορο drone με κάμερα που κατασκευάστηκε ποτέ. Δείτε το εντυπωσιακό video. 

  • ΦΩΤΟ: Joerg Mitter / Red Bull Content Pool
  • 29/2/2024

Η Red Bull κυριαρχεί στη Formula 1, έχοντας κάνει με άνεση το double το 2022 και το 2023, δια χειρός Max Verstappen. Ο στόχος για την ομάδα του Milton Keynes είναι να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο το 2024, με τη ριζικά ανασχεδιασμένη RB20 να παρουσιάζει θετικά στοιχεία στο χειμερινό τεστ του Μπαχρέιν την περασμένη εβδομάδα.

Πριν η σεζόν ξεκινήσει, όμως, με τις δοκιμές στο βασίλειο του Περσικού Κόλπου για το Grand Prix Μπαχρέιν, ο Ολλανδός οδήγησε το νέο του μονοθέσιο στο Silverstone, με τη Red Bull να κάνει μία πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη στους γύρους του.

Πρόκειται για το Red Bull Drone 1, το οποίο κατάφερε να ακολουθήσει τον 3 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή καθ' όλη τη διάρκεια των δοκιμών στην πίστα, καταγράφοντας άκρως εντυπωσιακά πλάνα. Είναι λοιπόν κι επίσημα το ταχύτερο drone με κάμερα που έχει κατασκευαστεί ποτέ, αγγίζοντας ταχύτητες έως και 350 km/h.

«Δεν περίμενα ποτέ να δω ένα drone να κινείται τόσο γρήγορα για να τραβήξει πλάνα,» δήλωσε με έκπληξη ο Verstappen μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Χρειάστηκε πάνω από ένας χρόνος για να κατασκευαστεί από τη Red Bull Advanced Technologies, μαζί με τη βοήθεια της Dutch Drone Gods, καθώς έπρεπε να μπορεί να φτάσει την ταχύτητα των 300 και πλέον km/h για να μπορεί να ακολουθήσει με άνεση ένα μονοθέσιο σε κανονικές συνθήκες.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς ο Verstappen κινείται στο βρεγμένο Silverstone και το drone απαθανατίζει τη στιγμή με μοναδικό τρόπο.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Verstappen και Tsunoda λύνουν τις διαφορές τους σε αγώνα με monster truck (video)

Verstappen και Tsunoda κάνουν κόντρες με την... όπισθεν (video)

Ricciardo εναντίον Tsunoda σε μια ανεπανάληπτη θαλάσσια κόντρα (video)